2011. november 25., péntek

Asterix 12 próbája - új, bontatlan rajzfilm DVD - Jelenlegi ára: 799 Ft

Eredeti, új, bontatlan DVD.
Személyes átvétel Budapesten. Postázás ajánlott levélként 400 Ft (több DVD vásárlása esetén is csak 400 Ft), postázás sima levélként – a vevő felelősségére – 200 Ft.
Asterix 12 próbája
Eredeti cím: Les Douze Travaux d Astérix
Gyártó ország: Franciaország
Műfaj: családi, rajzfilm
Rendezte: René Goscinny, Albert Uderzo, Pierre Watrin
Főszereplők: -
Tartalom: Julius Cézár és főtanácsadói újabb ravasz tervet sütnek ki, hogy legyürjék a bevethetelen gall falut. Sportversenyre hívják ki a legyőzhetetlen harcosokat, pontosabban 12 olyan veszedelmes próbára, amibe még egy kisebb istennek is beltörne a bicskája. A hősies falut képviselő Asterix és Obelix azonba játszva leküzdi a legnagyobb akadályokat is. Megmutatják, mire képesek a megzabolázhatatlan gallok - alaposan megszégyeítva a felfuvalkodott Cézárt.
Játékidő: 78 perc
Hang: magyar mono DD, német mono DD, francia mono DD
Felirat: -
Képformátum: 4: 3 (1, 33: 1)
Több DVD egyidejű vásárlása esetén spórolhat a postaköltségen. Tekintse meg a többi DVD aukciómat! Kattintson ide!
Sikeres árverés után a nyertesnek (vevőnek) 10 napon belül át kell vennie a terméket, vagy át kell utalnia a vételárat és a postaköltséget a számlámra. Kérem, csak az licitáljon, aki ezt elfogadja!
Figyelem! Sikeres licit esetén a Vatera két automatikus értesítő e-mailt küld. A második, "Vatera vásárlás részletei… " című levélben olvashat az átvételi lehetőségekről. Kérem, vásárlás után olvassa el figyelmesen ezt az értesítőt is!



Jelenlegi ára: 799 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 02:42
. Asterix 12 próbája - új, bontatlan rajzfilm DVD - Jelenlegi ára: 799 Ft